marți, 2 iunie 2015

Cum e in Grecia ? Cum a fost vacanta in Skiathos?


Cum e in Grecia ? Cum a fost vacanta in Skiathos? Ei bine, aceste 2 intrebari cred ca le-am auzit de cel putin 30, 40 de ori de la rudele si de la prietenii mei. Pot  sa va spun ca din toate locurile in care am fost pana acum in vacanta, aici m-am simtit cel mai bine si sunt 100% convins ca si anul acesta ma voi duce tot acolo.

Pentru mine, a fost pentru prima data cand am ajuns in Grecia si tot pentru prima data cand am ajuns si pe o insula greceasca, Skiathos, asa ca totul a fost nou si m-am lasat surprinsa de fiecare aspect al vietii si al naturii din Grecia.

Se poate spune lejer ca insula Skiathos este polul distractiei din Grecia si pare ca totul a tacut si a stat in loc pentru ca turistii sa se simta in largul lor. Desi este o insula mica, de aproape 50 de kilometri patrati, are nu mai putin de 69 de plaje pline cu baruri, taverne si restaurante. Pentru cei care cauta distractia intr-o vacanta, le recomand zona portului si strazile Papadiamanti si Evangelistra. Unul din cele mai cunoscute baruri din Skiathos  este Rock’n’ roll, un local micut in care veti sta asezati confortbabil pep erne direct pe strada. Aici va recomand sa incercati o bautura locala, tare dar buna: Ouzo. Tinerii care au chef de distractie pana in zori se pot duce in 3 din cele mai cunoscute cluburi de pe insula: Remezzo, Kalhua si BBC.

Cei care nu se dau in vant dupa noptile galagioase sip line de agitatie pana in zori se pot duce la Attikon, un cinematograf in aer lier, iar cei care indragesc teatrul se pot duce la Bourtzi care de asemenea este in aer liber.

Va recomand tuturor sa vizitati insula cu in charter spre Skiathos, atat pentru istoria sa cat si pentru distractia de aici…nu conteaza ca veniti cu familia sau cu prietenii…distractie este pentru toata lumea, indiferent de gusturi sau varsta.