vineri, 1 noiembrie 2019

De ce sunt bune tratamentele cu celule stem


La momentul actual, tratamentul bazat pe celule stem reprezinta unul dintre cele mai mediatizate subiecte din lumea medicala, indeosebi datorita unui real interes manifestat de persoanele aflate in situatia de a apela la acest tip de tehnici. In consecinta, dezvoltarea ce a avut loc ulterior in acest segment a determinat nu doar o informare mai eficienta asupra semnificatiilor recoltarii acestora, ci si o accesare mai facila a procedurilor in sine. Indeosebi atunci cand facem referire la varsta inaintata a pacientei, patologii asociate ori multiple intreruperi de sarcina in antecedente, nevoia de a aborda o viitoare sarcina cu precautii extinse devine o realitate pentru orice parinte. In aceasta situatie, nevoia de asistenta specializata dar si de institutii care sa ofere solutii alternative a fost suficient de mare incat sa genereze o schimbare in domeniu, prin intermediul aparitiei bancilor de celule stem si in tara noastra.

Care este rolul bancilor de celule

Daca ar fi sa facem referire strict la necesitatea recoltarii, aceasta se poate dovedi utila in tot mai multe tipuri de boli, momentul diagnosticarii acestora fiind de multe ori unul critic pentru fiecare parinte, fapt pentru care accesul la cel mai bun tratament in cel mai scurt timp este esential. Pe langa progresele facute in domeniul hematologiei si al bolilor cu determinism genetic, incercarea de a implementa un protocol ce anexeaza celulele stem la tratament si in cardiologie, ortopedie sau chirurgie plastica dovedeste multitudinea de utilizari ce pot fi explorate, cu rezultate superioare procedurilor actuale. stemsure, una dintre cele mai importante astfel de institutii din tara noastra, va pune la dispozitie toate informatiile de care puteti avea nevoie pe aceasta tema, alaturi de pachete personalizate, ce includ recoltarea la nastere, precum si stocarea celulelor si posibilitatea de a opta pentru proceduri adiacente de testare si stabilirea specificitatii elementelor constitutive.

Informarea - esentiala in luarea unei decizii asumate

Luand in considerare faptul ca recoltarea de celule susa din cordonul ombilical poate avea loc in mod evident doar la momentul la care avem acces la acestea intr-un mod non invaziv, nasterea va reprezenta unica ocazie de prelevare a acestora. In acest context, adaugarea unei proceduri suplimentare in conditiile in care venirea pe lume a unui copil este un moment stresant in sine poate rezulta intr-o atitudine mai mult sau mai putin reticenta. Totusi, odata ce scopul si rolul prezervarii este bine inteles de catre parinti, optarea pentru utilizarea unui kit de prelevare de celule stem poate deveni la randul sau o prioritate. In cadrul Stemsure, toate aceste optiuni va stau la dispozitie, alaturi de asistenta necesara si garantia ca probele dumnevoastra vor beneficia de cele mai performante conditii de pastrare, alaturi de transportul ulterior la orice clinica decideti, pentru efectuarea transplantului de celule mezenchimale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu