luni, 14 martie 2016

Cele mai comune intrebari cu privire la activitatea modelelor de videochat



Cele mai comune intrebari cu privire la activitatea modelelor de videochat au fost alcatuite de studiourile profesioniste din Iasi, pentru a raspunde cu aceasta ocazie fetelor care isi doresc sa activeze in acest domeniu.

Se accepta cupluri sau spectacole in grup?
De cele mai multe ori, da, deoarece chiar exista o cerere mare pentru spectacolele oferite de cupluri, astfel ca se pot castiga sume importante. Nu exista o limita pentru numarul de persoane ce pot participa in cadrul show-urilor, insa fiecare dintre acestea trebuie sa fie angajate ai studioului de videochat cu care se lucreaza.

Se poate semna un contract de colaborare?
Unele agentii accepta sa colaboreze cu modele, chiar daca acestea lucreaza si in mod independent de la domiciliu, insa de cele mai multe ori, fetele sunt atrase de salariile mari si conditiile bune oferite de studiouri.

Cum se primeste salariul?
In primul rand se poate semna un contract pe un salariu fix sau un procent din veniturile generate, astfel ca veniturile modelelor sa varieze in functie de performantele acestora. Salariul poate fi platit zilnic, saptamanal sau lunar, situatie ce variaza de la un studio la altul, fie prin virament bancar, fie cash.

Cat trebuie sa lucrez?
Modelele au posibilitatea de a alege intre un program part time sau full time, in functie de preferinte. Oricare ar fi programul, veniturile sunt foarte ridicate pentru piata din Romania si de obicei se lucreaza in ture de cate 4 sau 8 ore. Flexibilitatea permite fetelor sa aiba timp si de studii sau alte activitati din viata personala.
Care sunt conditiile de lucru?
Fiecare model are propria camera din care lucreaza, echipata modern, cu discretie maxima si pot colabora cu cele mai prietenoase colege. Se recomanda ca fetele sa se prezinte la lucru cu o ora inainte de inceperea programului pentru a avea timp de sesiunile de machiaj si alte pregatiri.
Despre joburi videochat gasiti aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu