miercuri, 8 iunie 2016

Chartere kos

Alaturi de sotie si copilul nostru am petrecut o vacanta foarte relaxanta in Grecia. Am ales un charter in Kos la sugestia celor de la agentia de turism, care au spus ca este un loc ideal pentru intreaga familie si urma sa avem parte de multe obiective. Hotelul nostru a fost direct pe plaja si dispunea de doua piscine proprii, una pentru adulti si una pentru copii, ce nu avea o adancime mai mare de 1 metru in cel mai adanc punct, asa ca puteam sta linistiti.
In hotel am avut conditii ideale, camerele erau foarte spatioase, baia curata, prosoapele erau schimbate in fiecare zi, aerul conditionat era o adevarata necesitate si a fost gratuit, insa pentru internet trebuia sa se plateasca in plus o suma modica, fapt pe care noi nu l-am acceptat, deoarece nu aveam nevoie sa il folosim din lipsa de timp. In plus, atunci cand voiam sa ne relaxam in liniste puteam lasa copilul la locul de joaca special destinat.
Chiar langa hotel era o statie de autobuz, care ducea direct pana in inima orasului. Centrul vechi merita vizitat, deoarece dispune de o multime de atractii pentru toata lumea. Pentru a vizita Kos este nevoie de minim 10 zile, pentru ca are foarte multe de oferit, iar in caz contrar pleci dezamagit pentru ca nu ai avut timp suficient sa explorezi imprejurimile. Pentru cine isi doreste, exista agentii de turism locale care organizeaza excursii catre cele mai importante zone din apropiere. In plus, am observat ca majoritatea muzeelor erau bine organizate si avea tururi in mai multe limbi.
Per total a fost un concediu foarte reusit, ne-am simtit foarte bine, astfel ca am stabilit ca de acum vacantele sa ni le petrecem in Grecia, de fiecare data in cate o regiune noua pentru ca intotdeauna vom avea ceva nou de descoperit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu