vineri, 10 iunie 2016

Criterii de angajare Videochat

Videochatul este un job la fel ca oricare altul, unde angajatii au un set de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca, iar la schimb primesc numeroase beneficii. In primul rand, aceasta activitate este una care se desfasoara legal, iar modelele nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la faptul ca ar putea fi vazute de persoane cunoscute, deoarece pe site-urile cu care se colaboreaza exista posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din diferite tari.
Angajati
Cele mai multe studiouri de videochat angajeaza in totalitate personal feminin pentru a crea un grup mai strans si mai eficient, iar modelele sa se simta cat mai bine in pielea lor. Fiecare dintre acestea beneficiaza de propria camera unde pot lucra in deplina intimitate, in timp ce restul echipei este alcatuita din manager, fotografi, make up artist, asistenti, resurse umane, casier, receptioner, trainer, contabil, dar si profesoare de limbi straine, pentru ca modelele sa isi poata imbunatati activitatea in fiecare zi si sa genereze venituri mai mari.
Care sunt criteriile?
Acest job nu este potrivit pentru oricine, fiind nevoie de domnisoare care sa se simta bine in pielea lor, sa nu fie emotive, sa aiba curaj, sa fie sociabile si sa aiba bune abilitati de comunicare, astfel incat sa se poata adapta fiecarui partener de conversatii. Varsta minima este de 18 ani, iar cea maxima depinde de la un studio la altul, de regula fiind vorba de 30-38 de ani, aspectul fizic trebuie sa fie placut, iar cunoasterea unei limbi straine reprezinta un mare avantaj.
Care sunt salariile?
Acestea variaza de la un studio la altul, insa sunt influentate si de experienta si seriozitatea modelelor. Cu toate acestea, un model fara experienta poate avea un salariu debutant de 3.000 de lei, care sa creasca lunar in functie de performante, in timp ce modelele cunoscute pot castiga si peste 20.000 de lei lunar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu