marți, 7 noiembrie 2017

Afla cat de avantajos este sa iti colantezi masina


La Colantari Design poti sa vezi mai multe modele de masini colantate, iar aceasta reprezinta o modalitate ideala de personalizare a oricarui autoturism. Soferii au la dispozitie nenumarate idei pe care le pot pune in aplicare, iar cele mai creative vor starni curiozitatea celor din jur.

Costuri accesibile
In primul rand, aceasta varianta este foarte accesibila din punct de vedere financiar, iar in comparatie cu alternativa vopsirii, soferii ajung sa faca economii considerabile. Asadar, pentru a colanta in totalitate un autoturism de dimensiuni medii, precum cele din clasa compacta sau sedan, e nevoie de un buget incepand de la 1.200 de lei, pe cand vopsirea aceleiasi masini impune costuri de minim 5.000 de lei.

Fara timp pierdut
In al doilea rand, clientii fac economii si de timp, pentru ca procedura e foarte usor de pus in aplicare, fiind suficiente cateva ore in acest sens, iar de obicei se aloca circa 10 sau 15 minute pentru fiecare element in parte. In schimb, pentru vopsire e nevoie de minim 2, 3 zile numai pentru uscarea vopselei, fara a mai lua in calcul punerea in aplicare a procedurii, care poate fi foarte riscanta.

Usor de inlocuit
De asemenea, este inevitabil ca masina sa nu fie zgaraiata prin parcari, iar pentru a remedia orice problema, e de ajuns inlocuirea autocolantului folosit pe elementul respectiv, ceea ce este foarte accesibil.

Diferite idei
Colantari Design propune mai multe modele de masini colantate, iar cele mai populare variante sunt cele care imita vopseaua metalizata. In schimb, tot mai mult teren este castigat si de cele mate, printre care negru, albastru sau rosu, intrucat aduc un aspect unic. Mai mult, si albul perlat este ideal in mai multe situatii, fiind de preferat pentru masinile sedan, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, chiar si in cazul acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu