luni, 13 noiembrie 2017

Ce solutii au firmele sa se dezvolte


Cu siguranta, orice companie are loc de imbunatatiri, insa este esential ca acestea sa constientizeze care sunt minusurile si sa incerce sa le transforme in plusuri. Bineinteles, exista o multime de solutii prin care se poate evolua, unele fiind mai mult sau mai putin eficiente, insa totul e mult mai simplu daca se opteaza pentru implementare ISO 9001. Acesta este un standard recunoscut la nivel international, care poate fi vazut ca o bila alba la portofoliul oricarei firme, intrucat inspira incredere clientilor, colaboratorilor, furnizorilor, investitorilor etc.

Diferite avantaje importante
Acest certificat promite nenumarate avantaje, incepand de la cresterea eficientei fiecarui proces din cadrul companiei, iar pe aceasta cale va creste si calitatea produselor sau serviciilor oferite. Totodata, firmele se vor bucura de o reducere semnificativa a costurilor si de folosirea celor mai avansate si eficiente solutii tehnologice, ocazie cu care va creste si competitivitatea angajatilor, care vor lucra implicit mai eficient, bucurandu-se de mai mult timp castigat. Pe aceasta cale va creste si multumirea clientilor, dar si a angajatilor si se deschid numeroase usi, atat pentru colaborarea cu diferiti furnizori, fie pentru a participa la diferite licitatii in strainatate. Nu in ultimul rand, se va reduce numarul de audituri interne.

Un certificat eficient
Cine apeleaza la implementare ISO 9001 trebuie sa stie ca acesta face referire la managementul calitatii si se obtine in decursul a catorva luni, timp in care trebuie sa se depuna un efort semnificativ pentru indeplinirea tuturor cerintelor mentionate. Asadar, clientii vor avea mai multa incredere intr-o companie ce are in portofoliu un astfel de certificat, intrucat acestea vor putea fi vazute ca o garantie a calitatii asigurate a produselor si serviciilor. Totodata, se va face o diferenta sesizabila intre competitorii directi, iar cei care au obtinute certificatele se vor bucura de cele mai multe avantaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu