sâmbătă, 24 februarie 2018

Ce avantaje aduce PVC ca tip de pardoseala?


Chiar daca pe piata sunt disponibile nenumarate solutii cu privire la pardoseala, putine se ridica la nivelul performantelor asigurate de PVC, motiv pentru care merita sa vezi oferta DHN. In primul rand, acesta este folosit la nivel global de peste cinci decenii, motiv pentru care este foarte cunoscut pentru avantajele aduse si pentru versatilitatea sa, reusind sa se adapteze de minune in toate conditiile. In al doilea rand, pardoseala din PVC poate fi vazuta ca o alternativa la linoleum, insa care implica costuri mult mai mici, accesibile pentru toate buzunarele. Totusi, si acest PVC poate fi de mai multe tipuri si se recomanda alegerea celor mai calitative, intrucat diferentele sunt vizibile pe termen lung.

Personalizare
Totodata, sunt disponibile mai multe optiuni de personalizare, astfel incat acest tip de pardoseala va fi ideala in diferite medii, iar partea estetica nu va fi neglijata, fiind indeplinite cerintele estetice impuse chiar si de catre cele mai pretentioase persoane.

Lunga durata de viata
De cele mai multe ori pardoseala din PVC rezista in conditii optime chiar si pana la 30 de ani, insa doar in mediul rezidential, acolo unde traficul nu este la fel de intens precum cel din diferite institutii sau alte medii. Chiar daca performantele nu sunt la acelasi nivel cu cele ale linoleumului, pentru pretul achitat, clientii se bucura de rezultate foarte bune.

Usor de montat
De asemenea, nu trebuie omis faptul ca intregul proces de montaj e foarte simplu, motiv pentru care clientii nu se vor confrunta cu batai de cap din acest punct de vedere, placile fiind lipite cu usurinta cu adeziv si se taie rapid la dimensiunile necesare in toate cazurile.

Preturi mici
Nu in ultimul rand, daca vezi oferta DHN vei observa faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care este o optiune care merita luata in calcul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu