miercuri, 17 octombrie 2018

Mi-am cumparat ceva special


Trebuie sa cumperi un cadou pentru cineva drag insa esti in pana de idei? Nu trebuie sa iti faci griji intrucat ai la dispozitie tot felul de solutii, iar unele sunt chiar inedite, asa ca ai putea sa te orientezi catre pixuri cu camera pentru ca mai mult ca sigur nimeni nu s-a gandit la asta pana acum. Nu stii unde gasesti? Atunci ai nimerit in locul potrivit pentru ca la iUni ai acces la o gama foarte variata, fiind imposibil sa nu dai peste exact ceea ce ai nevoie.

Cat costa?
Fiecare persoana este preocupata de partea financiara si prefera sa se orienteze catre cele mai mici preturi, insa fara a face rabat la calitate. Din acest motiv, nu este nevoie de bugete mari la iUni intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, dar sunt propuse si tot felul de oferte si promotii de pe urma carora merita sa se profite. Totodata, daca valoarea produselor pe care le-ai comandat depaseste pragul de 499 de lei atunci nu mai ai grija transportului, care este din partea casei.

Economistesti timp
Lipsa timpului liber este o problema cu care ne confruntam cu totii in ziua de azi, insa acest lucru nu ar trebui sa ne tina la distanta de produsele de care avem nevoie, chiar si atunci cand suntem in cautarea unor pixuri cu camera. Asadar, iUni este un magazin care isi desfasoara activitatea online, ceea ce presupune ca pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a plasa o comanda, totul fiind foarte simplu si rapid, astfel ca merita sa incerci chiar acum.

Diferite caracteristici
Aici putem aminti cateva dintre cele mai importante detalii, precum capacitatea bateriei care difera, insa media este undeva la circa 650 mAh, ceea ce asigura o autonomie mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor. Bineinteles, scopul principal al acestor pixuri cu camera este de a filma la cea mai buna rezolutie, insa unele dispun si de functia de reportofon, asa ca vor inregistra doar audio, caz in care autonomia creste. Totodata, unele modele dispun de functia foto, care se dovedeste foarte utila si care presupune ca pot fi efectuate fotografii cu ajutorul dispozitivelor.

Usor de folosit
Un astfel de dispozitiv este foarte usor de folosit, iar regulile sunt simple, astfel ca este de ajuns ca acestea sa fie trecute rapid in revista cu ajutorul manualului de utilizare. Unele pixuri cu camera dispun de si de slot pentru o cartela Nano SIM asa ca pot fi folosite independent, iar aparatul dispune de un buton ascuns, care este multifunctional si controleaza atat activarea dispozitivului, cat si pornirea inregistrarii. De asemenea, unele modele dispun si de functia foto care se dovedeste a fi foarte utila


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu