marți, 24 octombrie 2017

Copiii se dezvolta sanatos daca se inscriu la lectii de balet




Copiii trebuie sa se dezvolte in cele mai bune conditii, departe de televizor si calculator, astfel ca au la dispozitie mai multe solutii in acest sens, iar una dintre cele mai grozave idei este baletul. Acestia pot lua lectii pentru copii, care sunt adaptate la nivelul experientei acestora si, cu siguranta, fiecare fetita va fi pe deplin multumita de activitatea desfasurata. In plus, acestea se vor bucura de mai multe avantaje, de la cele fizice, pana la cele psihologice si sociale.

Ideal pentru sanatate
Medicii au recomandat dintotdeauna ca cei mici sa desfasoare cat mai multe activitati fizice, pentru a se dezvolta corect si bineinteles ca acestia pot practica diferite sporturi, insa baletul este unul dintre cele mai recomandate, intrucat ajuta la dezvoltarea musculaturii in mod uniform. Pe aceasta cale se evita si toate riscurile cu privire la o postura incorecta, lucru care va fi foarte util mai tarziu in viata.

La nivel psihologic
Parintii care apeleaza la lectii pentru copii de balet trebuie sa stie ca cei mici vor putea combate anxietatea si au posibilitatea de a-si invinge toate temerile. In plus, cei mici se pot relaxa si distra in cele mai bune conditii, fara a mai petrece ore intregi in fata calculatorului, iar o dezvoltare sanatoasa ajuta ca cei mici sa aiba mai multa incredere in fortele proprii.

Benefic din punct de vedere social

Avand in vedere ca cei mai multi copii isi petrec timpul liber pe calculator, exista riscul de a-si pierde abilitatile de comunicare in viata reala, fie nu le dezvolta, pe cand daca vor lua lectii de balet, aceasta e o ocazie potrivita de a-si face noi prieteni cu care sa isi petreaca timpul liber. Astfel, acest sport este recomandat in toate conditiile, atat pentru fetite si baieti, pentru a duce un stil de viata cat mai sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu