marți, 24 octombrie 2017

Personalizeaza-ti bucataria

Bucataria a fost dintotdeauna una dintre cele mai importante incaperi ale unei locuinte, motiv pentru care aceasta poate fi personalizata pana la cele mai mici detalii. Exista diferite solutii in acest sens, iar totul tine de gusturile si nevoile fiecaruia, insa, cu siguranta, nimeni nu va fi dezamagit daca alege stickere bucatarie.

Diferite modele
Gama e foarte variata, iar cele dedicate bucatariei sunt, de regula, stickere cu motive florale, citate inspirationale si nu numai, motiv pentru care pana si cele mai pretentioase persoane vor fi multumite pe deplin de alegerea facuta.

Preturi modice
Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si rareori depasesc pragul de 100 de lei. Totusi, tarifele variaza in functie de dimensiunile autocolantului, iar cele mai mici vor fi cele mai accesibile, iar cele care ocupa un perete intreg, bineinteles, sunt mai costisitoare.

Usor de aplicat
Un alt avantaj important de care se bucura cei care aleg stickere bucatarie e faptul ca procedura de aplicare e foarte simpla, astfel ca e usor sa se schimbe total atmosfera din incapere. In schimb, atunci cand autocolantele ocupa un perete intreg, poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane la aplicare, pentru a nu se forma bule de aer inestetice. Mai mult, se foloseste un adeziv special, care nu lasa urme, motiv pentru care procedura e reversibila si oricand se poate reveni asupra deciziei.

Durata de viata

Cine alege stickere bucatarie trebuie sa stie ca durata de viata e mai mult decat satisfacatoare, intretinerea fiind inexistenta. Cu alte cuvinte, acestea se prezinta in conditii optime chiar si mai multi ani la rand, fara sa se dezlipseasca pe la colturi, insa conteaza calitatea autocolantului folosit, intrucat pe piata sunt disponibile mai multe optiuni in acest sens, astfel ca cele mai bune, bineinteles, aduc o garantie superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu